Viola ja Frans ovat vihdoin päässeet muuttamaan Villa Ruusuun. Koko muuttokuorma ei ole vielä saapunut, mutta talo alkaa olla jo suht asuttava puutteistaan huolimatta. Viola pyrkii hankkimaan puuttuvia esineitä pikkuhiljaa.

402066.jpg

Ajatus ulkovessasta kävi perheenäidille sietämättömäksi, joten alakerta pätkäistiin väkivaltaisesti kahtia. Väliseinä lienee tilapäinen ratkaisu. Tilanne korjautuu, jos ja kun remonttireiskat keksivät paremman väliseinäratkaisun.

402057.jpg
Viola tekee töitä makuuhuoneessa. Hän tietää, että Villa Ruususta tulee ennen pitkää hänelle ja Fransille ahdas. Nyt hän pystyy vielä hyvin jakamaan makuuhuoneen yhdeksänvuotiaan poikansa kanssa, mutta mitä sitten, kun poika alkaa vaatia lisää tilaa? Onneksi Frans ei ole toistaiseksi motkottanut makuuhuoneen romanttisesta ilmeestä. Kuvassa myös perheen koira Hugo.

402056.jpg
Olohuoneessa on mukava viettää yhteisiä tee- ja lukutuokioita. Frans ja Viola jakavat yhteisen intohimon: rakkauden lukemiseen. Siksi Viola onkin surullinen, kun osa kirjoista katosi muuttokuormassa. Kaikki klassikotkin! Ei auta muu kuin alkaa täydentää kirjavalikoimaa teos kerrallaan.

402058.jpg
Vaikka keittiöstä puuttuu vielä kosolti tarvikkeita, Viola ja Frans pystyvät nauttimaan jo aamiaista. Nyt he popsivat munakasta ennen pojan kouluun lähtöä.

402059.jpg
Onpa kylpyhuoneessa pimeää! Pääasia, että tärkeimmät kalusteet, vessanpönttö ja kylpyamme on hankittu. Kaikki muu tulee sitten ajallaan. Tapetointikin pitäisi uusia.

Jatkoa seuraa... (digikamerassa taas paristot).